Mhairi McFarlane: Et splitsekund

Bøger fra 2021, chick-lit, kærlighedsromaner, Roman

Jeg sluger altid irske McFarlanes bøger på få dage. De er sjove, medrivende og nutidige – og til tider måske lidt klichefyldte, men what the heck.

“Et splitsekund” handler om vennegruppen Eve, Susie, Ed og Justin, der har hængt sammen siden college, og nu går til quizaftener på den lokale pub i Nottingham sammen. Goth-pigen Eve er hemmeligt forelsket i ‘the guy next door’-popdrengen Ed, og det er sandsynligvis gengældt, selv om Ed er i et seriøst forhold.

En aften er én af vennerne involveret i en alvorlig trafikulykke, og alting forandrer sig for altid.
Sorgen rykker vennerne tættere sammen, men skaber også sprækker i fortroligheden, og snart introduceres en forknyt og bitter bror, som den erfarne chicklit-læser hurtigt regner ud får en central rolle i vennegruppen og måske i Eves kærlighedsliv.

Bogen er udgivet i 2021.

Mere McFarlane: Findes der én, findes der flere

Vi bliver i tematikken om utilgængelig kærlighed i denne McFarlane fra 2017. Her følger vi Edies flirt med kontorfællen Jack. Jack skal nu giftes, og til sit bryllup vælger han endelig at handle på flirten og kysse Edie. Tal om dårlig timing. Det bliver naturligvis straks opdaget af den nyslåede brud – og kollega – Charlotte.

Edie bliver derfor sendt på opgave i sin hjemby Nottingham, hvor hun skal interviewe en overfladisk berømthed til en selvbiografi, som han ikke ønsker at være en del af, og så er kærlighedsdramaet serveret.

Andre gode bøger af Mhairi McFarlane

Ja, hendes titler er skrækkeligt uopfindsomme:
Hvis bare du var min
Du må aldrig glemme mig
Det er ikke mig, det er dig + I det øjeblik var jeg din